5.12.08 - Mednarodni dan prostovoljstva

E-pošta natisni

Ob Mednarodnem dnevu prostovoljstva, 5. decembru, vas vabimo na Forum z naslovom "Sistemske ureditve prostovoljstva".

Na 6. kongresu prostovoljstva, ki je potekal januarja 2008 na Bledu, je bila ustanovljena delovna skupina za sistemska vprašanja prostovoljstva. Delovna skupina je medse povabila vse zainteresirane in se je sestajala enkrat mesečno. Obravnavali smo veliko pobud, glavno delo pa smo usmerili v preoblikovanje Zakona o prostovoljskem delu in utrjevanju poti, da bi Zakon končno ugledal luč sveta. O tem vam bomo poročali na Forumu in vas prosili za vaše mnenje.

Forum bo potekal v petek, 5. decembra 2008, od 9h do 14h, v dvorani M3/4 Cankarjevega doma.

Program Foruma ( pdf, doc) in prijavnica ( pdf, doc).

Več informacij o Forumu, delu delovne skupine, prenovljeno verzijo Zakona o prostovoljskem delu in ostala gradiva najdete tako na tej spletni strani kot na www.prostovoljstvo.org/prostovoljskiforum.

Prosimo vas, da si predloge pogledate in se pripravite na razpravo.

Skupaj s Pravno-informacijskim centrom nevladnih organizacij (PIC) in Inštitutom za elektronsko participacijo vam bomo na podstrani Forum "sistemska ureditev prostovoljstva" omogočili neposredni spletni video prenos Foruma. Med potekom razprave vam bo na voljo možnost elektronske podaje vaših mnenj in zastavljanja vprašanj, katere bomo kasneje obravnavali na samem prireditvenem prostoru. Na takšen način želimo omogočiti sočasno sodelovanje vsem, ki se dogodka ne boste mogli udeležiti.

Udeležba na Forumu je brezplačna, kljub temu pa je obvezna prijava. Rok za prijavo se izteče 1. decembra 2008. Za več informacij nas pokličite na telefonski številki: 01 433 40 24, 051 389 895 ali pišite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

V pričakovanju srečanja z vami, vas lepo pozdravljamo.

Slovenska filantropija
Tereza Novak, izvršna direktorica

Ljubljana, 17. november 2008
 
2008-2010 - Sodeluj.net - Vse pravice pridržane. Tehnična postavitev in izvedba: Inštitut za elektronsko participacijo INePA | Login