Pogoji uporabe

Pogoji uporabe spletnega mesta Peticija za tobačni evro – sofinanciranje nevladnih organizacij na področju zdravja

Dobrodošli na spletnem mestu Peticija za tobačni evro – sofinanciranje nevladnih organizacijah na področju zdravja. Prosimo vas, da kot obiskovalec/ka spletnega mesta, upoštevate v nadaljevanju naštete pogoje. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

Varstvo osebnih podatkov

Osebni podatki, ki jih uporabniki vpišejo pri vnosu podpisa podpore spletni Peticiji za tobačni evro – sofinanciranje nevladnih organizacij na področju zdravja, so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur.l.RS št. 86/2004, 113/2005) in Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Slovenske zveze za tobačno kontrolo.

S prijavo na prejemanje elektronskih novic spletnega mesta Peticija za tobačni evro – sofinanciranje nevladnih organizacij na področju zdravja se strinjate, da Slovenska zveza za tobačno kontrolo, obdeluje in hrani posredovane osebne podatke skladno z zakonodajo, vi pa lahko v kateremkoli trenutku zahtevate izbris podatkov iz baze. Slovenska zveza za tobačno kontrolo se v skladu z internim Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov zavezuje, da bo s podatki ravnalo skrbno in v skladu z zakonodajo ter jih ne bo posredovalo nepooblaščenim osebam.

Omejitev odgovornosti

Vse podatke, besedila (razen komentarjev na spletno peticijo), multimedijske vsebine, programsko opremo ter HTML, ki so prikazani na spletnem mestu, sta pripravila in uredila Slovenska zveza za tobačno kontrolo (SZTK) in Inštitut za elektronsko participacijo (INePA). Slovenska zveza za tobačno kontrolo (SZTK) in Inštitut za elektronsko participacijo (INePA) ne prevzemata nobene odgovornosti za vsebino komentarjev objavljenih s strani uporabnikov na spletnem mestu Peticija za tobačni evro – sofinanciranje nevladnih organizacijah na področju zdravja.

Prav tako ne prevzemata nobene odgovornosti za kakršno koli morebitno škodo, ki bi nastala uporabnikom zaradi nezmožnosti uporabe spletnega mesta, zaradi izgube podatkov ali zaradi drugih razlogov povezanih z delovanjem in dostopnostjo spletnega mesta.